Przystawki

  • Cienkie plastry pieczonego buraka skropione sosem musztardowo miodowym, podawane z grillowanym serem kozim i orzechami
  • 27.00 zł
Thin beetroot slices drizzled with a honey mustard sauce, served with grilled goat cheese and nuts
  • Rwana sałata z sosem cezar, podana z grillowanym kurczakiem
  • 31.00 zł
Iceberg lettuce with a Ceasar salad dressing, served with grilled chicken
  • Drobno siekany śledź bałtycki podany z jabłkiem na pumperniklu
  • 23.00 zł
Finely chopped Baltic herring with apple on a pumpernickel
  • Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami, żółtkiem przepiórczym i marynowanymi grzybami
  • 39.00 zł
Beef tartare with a side of finely chopped extras, quail yolk and marinated mushrooms
  • Deska tradycyjnych polskich serów
  • 69.00 zł
Plater of traditional Polish cheeses
  • Mieszanka sałat z filetami cytrusów, serem blue i sezonowymi owocami, pod vinegrettem malinowym
  • 29.00 zł
Mixed greens with citrus filets, blue cheese and seasonal fruits under a raspberry vinaigrette
  • Krewetki smażone z ananasem, podane z rukolą i sosami
  • 49.00 zł
Fried shrimps and pineapple, served with selection of sauces and argula