Przystawki

  • Cienkie plastry pieczonego buraka skropione sosem musztardowo miodowym, podawane z grillowanym serem kozim i orzechami
  • 27.00 zł
Thin beetroot slices drizzled with a honey mustard sauce, served with grilled goat cheese and nuts
  • Rwana sałata z sosem cezar, podana z grillowanym kurczakiem
  • 31.00 zł
Iceberg lettuce with a Ceasar salad dressing, served with grilled chicken
  • Tatar wołowy z klasycznymi dodatkami, żółtkiem przepiórczym i marynowanymi grzybami
  • 39.00 zł
Beef tartare with a side of finely chopped extras, quail yolk and marinated mushrooms
  • Deska tradycyjnych polskich serów
  • 69.00 zł
Plater of traditional Polish cheeses
  • Śledź bałtycki z musem z jabłka i śmietany
  • 23.00 zł
Baltic herring with apple and cream mousse
  • Pasztet z dzika podawany z marynatami
  • 39.00 zł
Wild boar paste served with marinades
  • Smalec podawany z kiszonym ogórkiem i pieczywem
  • 19.00 zł
Lard served with pickled cucumber and bread