Dania Główne

  • Pół metra wiejskiej kiełbasy z rusztu z tartym chrzanem i musztardą podawanej
  • 33.00 zł
Literally half a meter long grilled pork sausage served with grated horseradish and mustard
  • Golonka pieczona podawana na kapuście
  • 39.00 zł
Roasted pork knuckle arranged on fried cabbage
  • Stek ze specjalnie dla nas wyselekcjonowanej polędwicy wołowej na sosie pieprzowym
  • 75.00 zł
Our specially selected sirloin steak nested in creamy pepper sauce
  • Tradycyjne polskie gołąbki mięsiwem nafaszerowane pod gęstym sosem pomidorowym
  • 45.00 zł
Traditional Polish stuffed cabbage with a savory meat and rice filling, drowning in thick tomato sauce
  • Zrazy z dzika w sosie własnym
  • 69.00 zł
Wild boar roulade stuffed with pickles, onions and mustard laying in its own juice
  • Dumna pierś z kaczki na sosie wiśniowym
  • 49.00 zł
Seared duck breast resting gently on delicious homemade cherry sauce
  • Danie Teściowej – filet z kury w aromatycznym sosie grzybowym
  • 35.00 zł
Chicken breast fillet with aromatic mushroom sauce
  • Schabowy taki, by głodny się najadł
  • 29.00 zł
Traditional fried breaded pork loin
  • Bigos myśliwski na wędzonce i borowikach z polskich lasów gotowany
  • 39.00 zł
Sauerkraut and meat stew
  • Comber jagnięcy na sałacie z pomidorkami cherry
  • 89.00 zł
Grilled rosemary crusted lamb chops on a bed of fresh salad with cherry tomatoes