Dania Główne

  • Pół metra opiekanej wiejskiej kiełbasy
  • 39.00 zł
Half a meter of roasted rural sausage
  • Golonka peklowana, zapiekana w miodzie z polskiej pasieki, podawana na kapuście z pieczywem
  • 39.00 zł
Roasted pork knuckle, roasted in Polish honey, served on sauerkraut with bread
  • Stek ze specjalnie dla nas wyselekcjonowanej polędwicy wołowej z masłem i sosem pieprzowym aromatyzowanym brandy
  • 89.00 zł
Our specially selected sirloin steak served with slice of butter on a brandy aromatized, green pepper sauce
  • Tradycyjne polskie gołąbki mięsiwem nafaszerowane pod gęstym sosem pomidorowym
  • 39.00 zł
Traditional Polish stuffed cabbage with a savory meat and rice filling, drowning in thick tomato sauce
  • Gulasz z dzika z warzywami
  • 49.00 zł
Wild boar goulash with vegetables
  • Pierś kaczki na złoto smażona pod sosem wiśniowym
  • 45.00 zł
Golden fried duck breast under cherry sauce
  • Pierś kurza z rusztu z sosem grzybowym
  • 29.00 zł
Chicken breast fillet with aromatic mushroom sauce
  • Schabowy taki, by głodny się najadł
  • 27.00 zł
Traditional fried breaded pork loin
  • Bigos na sposób myśliwski
  • 35.00 zł
Huntsman style sauerkraut and meat stew
  • Żeberka w sosie z wędzonej śliwy
  • 39.00 zł
Ribs in a smoked plum sauce
  • Pstrąg z górskiego potoku zapiekany z masłem, cytryną i koperkiem
  • 33.00 zł
River trout baked with butter, lemon and dill
  • Filet z łososia zapiekany na rumiano
  • 49.00 zł
Baked salmon filet